Scenario’s

Zie onder een overzicht van al mijn scenario’s.
Meer weten? Neem dan contact met mij op.

Bachelorette Party

Tegen haar zin gaat Sandra mee naar een Wellness Centrum voor het vrijgezellenfeest van haar zus Daniëlle. Daniëlle is model, slank en beeldschoon. Sandra is wiskundelerares en iets te dik. Aanvankelijk voelt ze zich geïntimideerd door de aantrekkelijke, welgevormde vriendinnen van haar zus, maar al snel vermant ze zich en neemt wraak op Beverly, haar grootste kwelgeest.

TV Film – 55 Minuten
Genre: Komedie

A Family Affair

Roderick is striptekenaar, werkt thuis en neemt het grootste deel van het huishouden op zich. Zijn vrouw Sonja zorgt voor het inkomen. Roderick heeft er moeite mee dat zijn vier kinderen hun eigen leven gaan leiden als ze groter worden, met als gevolg ruzies en verwijten. Pas als hij beseft dat hijzelf het probleem is en niet zijn vier kinderen klaart de sfeer in huis op.

Speelfilm – 100 Minuten
Genre: Feel-Good

Survivallen

Een jong stel gaat een weekend wildkamperen op een verlaten plek in de Belgische Ardennen en kruisen het pad van een drietal gewelddadige stropers.

TV Film – 45 Minuten
Genre: Thriller

Ik Ga Nog Even de Hond Uitlaten

Desiree voelt zich verwaarloosd door haar man, een drukbezet zakenman. Ze begint een affaire met een vader van school die wel aandacht aan haar besteedt.

Speelfilm – 75 Minuten
Genre: Relatiedrama

Blauwe Pumps

Alexandra, moeder van drie jongens, gaat werken zodra haar jongste naar de middelbare school gaat. Vol overgave stort ze zich op haar baan bij een mediabedrijf. Het gaat goed en ze maakt al snel promotie. Ze is zo enthousiast over haar nieuwe werkende leven, dat ze niet ziet dat het op het thuisfront niet lekker loopt. Het duurt even voordat ze werk en gezin op de juiste manier kan combineren.

Speelfilm – 95 Minuten
Genre: Feel-Good

%d bloggers liken dit: