Boeken

Stoer

Helena staat er alleen voor als haar man Arthur haar verlaat voor Daphne, een jongere vrouw. Ze is te boos en gekwetst om geld van hem aan te nemen en gaat om financieel het hoofd boven water te kunnen houden twee kamers via Airbnb verhuren. Terwijl zij hilarische avonturen met haar huurders beleeft, gaat het met Arthur al snel minder goed. Hij beseft dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en wil graag terug. Als hij een punt heeft gezet achter zijn relatie met Daphne staat hij opeens op straat.

In een opwelling huurt hij de Airbnb kamers van Helena en gaat buiten haar medeweten om in zijn eigen huis slapen. Als hij eenmaal bivakkeert in de voormalige kamer van zijn dochter heeft hij al gauw spijt van zijn impulsieve besluit de kamers stiekem te huren en zint hij op een manier om zich kenbaar te maken.

Titel:  Stoer

Genre: Roman

ISBN: 9789464357066

Andreas

Als haar relatie na tien jaar voorbij is gaat Julia voor het eerst weer met een vriendin stappen. In een club ontmoet ze Andreas. Andreas is jong en sexy. Ze heeft een avontuurtje met hem en wil het daarbij laten.

Andreas laat zich echter niet zo gemakkelijk afwijzen en blijft haar achtervolgen. Ten einde raad gaat Julia naar de politie om aangifte te doen van stalking. Dan verdwijnt Andreas. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Aanvankelijk is Julia opgelucht dat ze verlost is van haar kwelgeest, maar dan gebeuren er vreemde dingen in haar leven die ze niet verklaren kan.

Neemt Andreas wraak of is er iets anders aan de hand?

Titel:  Andreas

Genre: Literaire Thriller

ISBN: 9789402 111033

Verkrijgbaar via de boekhandel, alle webwinkels of Brave New Books

3 reacties

  1. Lekker lezend verhaal met verrassende wendingen. En ja de fouten in het boek, o.a. woorden die ontbreken , dat viel mij ook op inderdaad. Slordige drukker denk ik dan. Mij sprak de cover wél aan, het maakte me nieuwsgierig. Over de achterkant kan ik kort zijn, niet te lezen. Maar verder een prima verhaal dat smaakt naar meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: