Scenario´s

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal’ (Albert Einstein)

In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de Schrijversvakschool in Amsterdam, richting Scenario

SCENARIO´S:

Survivallen – TV film – 45 minuten
Genre: thriller

Een jong stel gaat een weekend wildkamperen op een verlaten plek in de Belgische Ardennen en kruisen het pad van een drietal gewelddadige stropers.

Bachelorette Party – TV film – 55 minuten
Genre: Komedie

Tegen haar zin gaat Sandra mee naar een Wellness Centrum voor het vrijgezellenfeest van haar zus Daniëlle. Daniëlle is model, slank en beeldschoon. Sandra is wiskundelerares en iets te dik. Aanvankelijk voelt ze zich geïntimideerd door de aantrekkelijke, welgevormde vriendinnen van haar zus, maar al snel vermant ze zich en neemt wraak op Beverly, haar grootste kwelgeest.

Ik ga nog even de hond uitlaten– TV film – 75 minuten
Genre: Relatiedrama

Desiree voelt zich verwaarloosd door haar man, een drukbezet zakenman. Ze begint een affaire met een vader van school die wel aandacht aan haar besteedt.

A Family Affair – Speelfilm – 100 minuten
Genre: Feel-Good Movie

Roderick is striptekenaar, werkt thuis en neemt het grootste deel van het huishouden op zich. Zijn vrouw Sonja zorgt voor het inkomen. Roderick heeft er moeite mee dat zijn vier kinderen hun eigen leven gaan leiden als ze groter worden, met als gevolg ruzies en verwijten. Pas als hij beseft dat hijzelf het probleem is en niet zijn vier kinderen klaart de sfeer in huis op.

Blauwe pumps – Speelfilm – 95 minuten
Genre: Feel-Good Movie

Alexandra, moeder van drie jongens, gaat werken zodra haar jongste naar de middelbare school gaat. Vol overgave stort ze zich op haar baan bij een mediabedrijf. Het gaat goed en ze maakt al snel promotie. Ze is zo enthousiast over haar nieuwe werkende leven, dat ze niet ziet dat het op het thuisfront niet lekker loopt. Het duurt even voordat ze werk en gezin op de juiste manier kan combineren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s